top of page

KÖRNYEZETVÉDELEM

Környezetvédelem, a jövőnk védelmében

 

Napjaink technológiai fejlődése és a civilizáció fenntartásához szükséges erőforrások biztosítása sokszor sebeket okoz a környezetünkben. Ez elkerülhetetlen. Fontos tudni azonban, hogy ezek a sebek orvosolhatók, a károk helyreállíthatók.

Vállalatunk képzett mérnöki szakértő csapatával nap mint nap azon dolgozik, hogy az unokáinktól kölcsön kapott földünket és közvetlen környezetünket a lehető leghatékonyabb módon helyreállítsuk és megőrizzük.

Cél: a környezet helyreállításának biztosítása

A mélyművelésű és a külfejtésű bányák okozta környezeti károk rekultivációjában ezért minden rendelkezésünkre álló eszközt biztosítunk, legyen az gépi eszközpark vagy éppen mérnöki szaktudás. Felkészült mérnökeink és gyakorlott szakembereink segítségével a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítve végezzük munkánkat.

Teljeskörű megoldások a vízbázisok védelemében

A vízbázisok védelméhez a lehető legpontosabb hidrogeológiai feltérképezés és folyamatos  megfigyelés szükséges. A multipakkeres rendszerek használata és a hidraulikai vizsgálatok mellett a vízszint és a vízminőség folyamatos monitorozása biztosítja a vízbázisok megfelelő védelmét a helyreállítást megelőzően és a fenntartás folyamatában.

A vízmintavétel során a változó vízkémiai paramétereket már a helyszínen, a tartósított minták tulajdonságait pedig az elemző laboratóriumban állapítják meg. Az adatfeldolgozás után szoftveres elemzés és értékelő jelentések készülnek.

High tech műszerek, tapasztalt mérnöki tudás

A bányászat és egyéb mélyművelésű tevékenységek okozta tájsebek begyógyításához magas felkészültségű mérnök gárda és high tech megoldások szükségesek. A földmunkákat a megfelelő rétegrenddel és tájépítészeti anyagok felhasználásával végezzük. A rekultiváció során a kapcsolódó környezetvédelmi feladatok magas színvonalon kerülnek kivitelezésre.

bottom of page