top of page

GENERÁLKIVITELEZÉS

Hatékony összehangolás mesterfokon

A generálkivitelezés több, mint építési folyamatok egymásutánja. Az eredményesség kulcsa az egyes részfolyamatok optimalizálása, valamint az egyes szakági kivitelezők időbeni összehangolása és koordinálása.

A MECSEKÉRC Zrt. technikai, technológiai felszereltségének, évtizedes projektvezetési tapasztalatának és mérnökei kiemelkedő teljesítményének köszönhetően évtizedek óta hatékonyan végzi generálkivitelezői tevékenységét.

Nagyberuházások - komplex megoldások

A nagy volumenű projektek sok szakma és sokféle tudás összefogott szervezését igénylik. A feladat ma már nemcsak megfelelő gépparkot és képzett szakembereket érint, hanem alapos mérnöki tervezést, gondos számításokat és pontos folyamatkezelést tesz szükségessé.

Társaságunk szakképzett mérnökgárdája jelentős szervezési és projektvezetési gyakorlattal  rendelkezik, így a fejlett informatikai háttér segítségével, nagy rutinnal vállalja komplex beruházások lebonyolítását is.

Ötlettől a projektzárásig

A gondolattól az átadásig bonyolult munkafázisok követik egymást. A tervezéskor megszületett elképzeléseket az elvégzett kutatások is igazolják és ezek eredményei alapján készülnek el a végleges kiviteli tervek, melyeknek megvalósítása szintén a MECSEKÉRC Zrt. képességei közé tartozik. A folyamat és a szükséges adatok teljes ismerete jelentősen megnöveli a hatékonyságot és a kivitelezés biztonságát.

A generálkivitelezés folyamatainak hatékony összehangolása a biztosíték egy nagy volumenű projekt sikeréhez. Az egy cégen belüli tervezési és kivitelezési kapacitás kihasználása nemcsak költséghatékony, hanem garantáltan eredményes is.

bottom of page